Povestea


Povestea noastră !


Începând cu anul 2009 ne-am hotărât să înfiinţăm ÎNTREPRINDEREA INDIVIDUALĂ MIRCEA SIN având toate resursele necesare pentru a da naştere la obiecte superbe de artizanat din sticlă: TALENT, AMBIŢIE şi PUTERE DE MUNCĂ. Întreprindere este condusă de meşterul popular sticlar Mircea Sin din localitatea Turda, judeţul Cluj. Cu răbdare, imaginaţie şi dorinţa de a crea ceva deosebit, Mircea Sin confecţionează obiecte de artizanat din sticlă termorezistenta, acest talent a reuşit să îl dobândească şi să îl pună în valoare pe parcursul a 20 de ani de muncă la Fabrica de Sticlă din Turda. Toate obiectele sunt lucrate manual, la flacăra, la o temperatură de 1600 de grade Celsius, sunt confecţionate doar la comandă, acestea fiind produse originale care sunt foarte apreciate la numeroasele târguri meşteşugăreşti şi festivaluri la care am participat şi o să participăm în continuare.

Mai mult de atât depunem în permanenţă eforturi pentru a satisface toate cererile clienţilor noştri în furnizarea de produse şi servicii de înaltă calitate. Totodată suntem într-un proces continuu de prospectare a pieţei din România în ceea ce priveşte produsele noastre pentru a le face cunoscute populaţiei din România şi din străinătate.

Videoclip de prezentare !


Produsele pe care le veti gasi aici o sa va incante privirea si imaginatia. STICLA a fost si este in continuare un material deosebit si apreciat pentru frumusetea si calitatile ei deosebite, fiind folosita in acelasi timp in diferite industrii.

Noi am ales sa ne jucam cu sticla !

Pentru noi acest material este modalitatea prin care putem sa dam frau liber imaginatiei, sa ne exprimam sentimentele si gandurile fata de cei dragi.

Va invitam si pe dumneavoastra sa va deschideti mintea si sufletul pentru a profita de aceasta libertate enorma de gandire si imaginatie pe care ne-o ofera STICLA...... si nu uitati: Imaginatia este inceputul CREATIEI ! :).

Puteți achiziționa produsele noastre de pe:

și